Lidmaatschap

Aanvang lidmaatschap

Je bent van harte welkom om lid te worden van Turn4u! Neem voordat je je als lid inschrijft eerst even contact met ons bestuur op via het contactformulier onderaan deze pagina. 

 

Heb je al contact gehad met 1 van onze trainers en heb je een afspraak gemaakt over de groep waar je bij kunt aansluiten? Schrijf je dan in als nieuw lid! Inschrijving kan uitsluitend door invulling van het inschrijfformulier. 

 

Het inschrijfformulier dient volledig te zijn ingevuld en afgestemd met de trainersstaf. Controleer met de trainer(s) de divisie / niveau en aantal uur per week. Voor elke divisie gelden standaard uren per week. 

 

Wanneer je lid wordt, wordt maandelijks de contributie afgeschreven in de eerste week van de nieuwe maand.

 

Indien de start van de eerste training voor de 15e van de maand is dan wordt die maand als volle maand gerekend:

- Stel dat de eerste training op 1 september plaatsvindt, dan wordt in de eerste week van september de contributie van de maand september afgeschreven. 

- Stel dat de eerste traning op 14 september plaatsvindt, dan wordt in de eerste week van oktober de contributie van zowel september als oktober afgeschreven.

- Stel dat de eerste training op 16 september plaatsvindt, dan wordt in de eerste week van oktober alleen de contributie van oktober afgeschreven.

 

Wijzigingen gegevens lidmaatschap

De verantwoordelijkheid van het doorgeven van wijzigingen ligt bij het lid zelf. Geef wijzigingen altijd door via het wijzigingsformulier. Eventueel kun je ook mailen naar ledenadministratie@turn4u.nl.

Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van: 

- Aantal trainingsuren (uiteraard na overleg met train(st)er)

- Rekeningnummer 

- Adres

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Verandering discipline (van turnen naar springen of andersom)

 

Beëindiging lidmaatschap

Opzegging kan op elk moment. Hierbij hanteert Turn4u een opzegtermijn van 2 maanden. De opzegging leidt automatisch tot het intrekken van de machtiging tot contributie-inning:

- Stel dat je opzegt voor 15 september, dan loopt het lidmaatschap tot 1 november. De laatste afschrijving van de contributie vindt dan plaats in de eerste week van oktober.

- Stel dat je opzegt na 15 september, dan loopt het lidmaatschap tot 1 december. De laatste afschrijving van de contributie vindt dan plaats in de eerste week van november.

 

Wil je opzeggen? Geef dit dan door aan je trainer en vul het opzegformulier in. Hiermee schrijf je je uit als lid van onze vereniging. Het lidmaatschap kan uitsluitend met dit formulier worden opgezegd. Telefonisch opzeggen of opzeggen bij de leiding is niet mogelijk. Het wordt op prijs gesteld dat bij het opzeggen een reden wordt aangegeven. Sommige redenen kunnen namelijk aanleiding zijn tot verbeterpunten in het functioneren van de vereniging.

 

Contributie inning

De contributie wordt over 12 maanden geïncasseerd voor alle leden. Per maand

wordt het volgende bedrag afgeschreven:

·        1/12e deel van de jaarlijkse basiscontributie;

·        1/12e deel van het aantal uren training per week; (zie contributie)

·        Turnen dames divisies 1/2/3 trainen 48 weken per jaar;

·        Turnen dames divisies 4/5/6 en groepsspringen trainen 42 weken per jaar.

 

Laatst geüpdatet op: 19-12-2023

Invoer:

E-mail *
Voornaam *
Achternaam *
Schrijf hier je bericht: *
* Verplichte velden