Wedstrijdpak bestellen

Lees hier alle informatie voor als je het Turn4U wedstrijdpak nog niet hebt.

 

Het wedstrijdpak

Het seizoen 2023/2024 is het laatste seizoen dat we het turnpak van het merk Agiva gaan gebruiken.

 

 

Welk wedstrijdpak is voor mij (of mijn kind)?

Zoals ook gold tijdens de afgelopen seizoenen, zal ook bij dit wedstrijdpak een onderscheid worden gemaakt in model voor de verschillende niveaus voor de dames. De middenbouw niveau 1-2-3 dragen het wedstrijdpak met lange mouwen. De bovenbouw 4e,5e en 6e divisie, middenbouw niveau 4-5-6 en de springgroep dragen het wedstrijdpak met korte mouwen. Voor de heren geldt dat zij het heren wedstrijdpak dragen. Mocht je niet zeker weten welk pak je moet bestellen, vraag het even aan je train(st)er! De sporters uit de bovenbouw 1-2-3e divisie en de sporters uit de talentontwikkeling moeten bij de eigen trainer even navragen welk pak besteld moet worden.  

 

Voor alle tun(st)ers geldt dat het verplichte wedstrijdpak enkel bestaat uit het turnpak. Het bijpassende turnbroekje is niet verplicht maar mag uiteraard wel mee besteld worden. Voor de springers bestaat het verplichte wedstrijdpak uit het turnpak en het bijpassende turnboekje.

 

Het bestellen van het wedstrijdpak

Vanwege ontevredenheid over de samenwerking met de huidige leverancier zijn wij gestopt met het bestellen van nieuwe wedstrijdpakken. Via onze Turn4u marktplaats kan het wedstrijdpak nog wel tweedehands aangeschaft worden. Mocht hier geen geschikte optie tussen staan kan er met de trainer overlegd worden. 

 

Passen

Helaas hebben we geen paspakjes beschikbaar om de juiste maat te bepalen. Echter, zijn er genoeg turn(st)ers en spring(st)ers die het wedstrijdpak al eerder hebben aangeschaft. Vraag daarom aan teamgenoten om het wedstrijdpak en/of broekje te passen om zo de juiste maat te bepalen. Mocht dit niet lukken mail dan naar kledingcommissie@turn4u.nl en dan zoeken we samen naar een mogelijkheid om te passen.

 

Laatste geüpdatet op: 12-12-2023