Nieuws

Onderlinge Pretstrijd 30 juni

Onderlinge Pretstrijd 30 juni

17 april 2024 - Doe jij mee aan de eerste Turn4U PRETstrijd op zondag 30 juni om 11.00u?
Een PRETstrijd? Ja, je leest het goed! We organiseren een clubwedstrijd niet voor het echie, maar om samen met je mede turn- en springsterren veel pret te hebben.
Je komt in een gemixt team met clubgenoten van verschillende leeftijden en niveaus. Hoe cool is dat, om samen met iemand met al heel veel ervaring samen te springen? Of juist een jong lid dat je vaak ziet trainen in de hal aan te moedigen in je eigen team!
Lees meer ›
Instuiftraining 1 mei

Instuiftraining 1 mei

02 april 2024 - De talentontwikkeling organiseert op woensdag 1 mei van 11:00 en 13:00 een instuiftraining voor iedereen (jongens & meiden) die 8 jaar of ouder is en een keer in onze hal wilt komen turnen. Ook als je al turnt bij Turn4u ben je natuurlijk welkom! De kosten voor de instuiftraining zijn 15,- p.p. Wil jij meedoen? Geef je dan op door een mail te sturen naar monique@turn4u.nl of een berichtje te sturen via instagram naar @turn4u_talentontwikkeling
Wij zoeken 2 nieuwe bestuursleden

Wij zoeken 2 nieuwe bestuursleden

28 maart 2024 - Heb jij uitstekende communicatie vaardigheden of ben jij een echte verbinder? Ben je daarnaast geïntereseerd in een functie als bestuurslid bij Turn4u? Maya, Rogier & Albert zoeken nog versterking in het bestuur. Wij zijn op zoek naar een secretaris en een bestuurslid verantwoordelijk voor de sfeer en binding binnen de vereniging. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze 2 vacatures. 
Lees meer ›
Finaleplaatsen micro teamgym!

Finaleplaatsen micro teamgym!

05 februari 2024 - Afgelopen weekend kwamen onze groepsspringers in actie in Dalen. Hier hebben twee junioren A teams met daarin Lara, Kirsten, Moos, Fabian, Quinten, Joeri, Lieve & Silke en een senioren mix B team met daarin Maiky, Elfi, David, Max & Bart zich gekwalificeerd voor de micro teamgym finale tijdens Dutch Gymnastics the Finals in Ahoy! Wat een fantastische prestatie! Gefeliciteerd allemaal, wij zijn trots op jullie!
Lees meer ›
Nieuwe juryleden gezocht

Nieuwe juryleden gezocht

11 januari 2024 - De turnsport is niets zonder onze enthousiaste juryleden. Bij Turn4u kunnen we altijd nieuwe juryleden gebruiken. Voor elke wedstrijd moet de vereniging juryleden aanleveren naar rato van het aantal deelnemende sporters. Turn4u is een grote vereniging, dus er moeten altijd veel juryleden opgegeven worden. Zonder juryleden kunnen de sporters niet meedoen aan de wedstrijd. Naast dat jureren gezellig is en je de sfeer proeft van de wedstrijden is het ook fijn dat je meer kijk hebt over hoe de oefeningen van je kind in elkaar zitten en hoe de score wordt bepaald. Dus: meld je aan en kom in onze juryleden groep! Hieronder vind je alle informatie.
Lees meer ›
Organiseren Turn4u kamp

Organiseren Turn4u kamp

08 januari 2024 - We willen graag in 2024 weer een Turn4u kamp organiseren, maar daar hebben we nieuwe vrijwilligers voor nodig. We zoeken minimaal drie vrijwilligers. Er is al een draaiboek met voorbeeldbrieven, de boodschappenlijst etc., dus alles hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden. Je kunt je aanmelden bij 1 van onze leden van de activiteitencommissie: Jolanda, Hélène of Mirjam. Of je kunt een mailtje sturen naar activiteitencommissie@turn4u.nl
Nieuw bestuur

Nieuw bestuur

28 december 2023 - Op de ALV van 10 december is een nieuw bestuur aangesteld. We zijn enorm blij dat 3 enthousiaste ouders zich hebben opgegeven om samen het nieuwe bestuur van Turn4u te vormen. Maak kennis met onze nieuw voorzitter Maya, ons nieuwe bestuurslid technische zaken Albert en onze nieuwe penningmeester Rogier. Ben je geïntereseerd om samen met Maya, Albert en Rogier het Turn4u bestuur te vormen? Wij zijn nog op zoek naar een secretaris en een bestuurslid verantwoordelijk voor de sfeer en binding binnen de vereniging). Wil je hier meer over weten? Mail dan naar bestuur@turn4u.nl
Lees meer ›
Vrijwilligers gezocht voor verschillende commissies

Vrijwilligers gezocht voor verschillende commissies

17 december 2023 - Er zijn binnen Turn4u heel wat commissies en coördinatoren actief en daar zijn wij als vereniging ontzettend blij mee! Er is een up-to-date overzicht gemaakt van de openstaande functies binnen de verschillende commissies en coördinatorengroepen. Wij hopen natuurlijk dat deze snel opgevuld worden door enthousiaste ouders, verzorgers, sporters, trainers, broers, zussen of anderen. Lees snel verder voor de openstaande functies.
Lees meer ›
Wedstrijdpak 2023-2024

Wedstrijdpak 2023-2024

14 december 2023 - Het seizoen 2023/2024 is het laatste seizoen dat we het turnpak van het merk Agiva gaan gebruiken! Het bestellen van dit turnpak is niet meer mogelijk. Meer informatie over bestellen via onze marktplaats om onderling pakjes door te verkopen, vind je hier: Wedstrijdpak bestellen | Turn4U 

 

Succesvolle bijscholing voor trainers

Succesvolle bijscholing voor trainers

04 november 2023 - 

Leuk, leerzaam en gezellig! Dat gevoel overheerste na de bijscholing voor turn-, acro-, spring- en recreatietrainers uit Utrecht en omgeving, die op zondag 29 oktober plaatsvond in onze turnhal. Gedurende de dag namen de trainers deel aan diverse workshops zoals EHBO, pedagogisch leiderschap, foutanalyse in complexe sprongen, spelgericht leren, dans en techniek op balk en brug.


Lees meer ›
SponsorKliks om de vereniging te steunen

SponsorKliks om de vereniging te steunen

01 september 2023 - Terwijl je vanuit huis een pakketje besteld kun je de vereniging steunen! Dit kost jou niets, maar je helpt Turn4u wel!
Lees meer ›