Nieuws

28 december 2023

Nieuw bestuur

Op de ALV van 10 december is een nieuw bestuur aangesteld. We zijn enorm blij dat 3 enthousiaste ouders zich hebben opgegeven om samen het nieuwe bestuur van Turn4u te vormen. Maak kennis met onze nieuw voorzitter Maya, ons nieuwe bestuurslid technische zaken Albert en onze nieuwe penningmeester Rogier. Ben je geïntereseerd om samen met Maya, Albert en Rogier het Turn4u bestuur te vormen? Wij zijn nog op zoek naar een secretaris en een bestuurslid verantwoordelijk voor de sfeer en binding binnen de vereniging). Wil je hier meer over weten? Mail dan naar bestuur@turn4u.nl

Nieuw bestuur
 Voorzitter: Maya Taiyam

Hoi, ik ben Maya! Ik ben enthousiast en zorgzaam, heb ooit zelf ook geturnd en heb toen ervaren hoe deze sport niet alleen fysieke kracht opbouwt, maar ook discipline en doorzettingsvermogen kweekt. Ik zie dat ook bij mijn dochter Rodaina, die sinds drie jaar haar passie voor turnen ontwikkelt bij Turn4u. Ik ben blij om te zien hoe deze sport ook haar leven verrijkt. 

 

Wat vind je belangrijk binnen Turn4u? 

Wat mij uniek maakt, is mijn sterke neiging anderen te helpen en maatschappelijk betrokken te zijn. Binnen de turnvereniging ben ik niet alleen betrokken als ouder, maar ook als iemand die graag een positieve bijdrage levert aan de gemeenschap. Of het nu gaat om het organiseren van informele bijeenkomsten voor ouders of het initiëren van maatschappelijke initiatieven met de turnvereniging. Mijn doel is om een warme en ondersteunende sfeer te creëren, waar het welzijn van iedere individuele turner, springer en trainer voorop staat. Laten we ervoor zorgen dat de sportieve prestaties samengaan met zorg voor lichaam en geest. Een gezonde en gelukkige sporter is een succesvolle sporter! 

 

Wat wil je zeggen tegen turnsters, springers en trainers? 

Laten we niet vergeten om plezier te hebben en te genieten van elke stap in ons turnavontuur. De vreugde van het leven en de passie voor de sport moeten altijd hand in hand gaan. Ik geloof sterk in het idee van samenwerking en elkaar helpen groeien. Laten we elkaars successen vieren en ondersteuning bieden wanneer dat nodig is. Samen staan we sterker. Ik kijk ernaar uit om meer mensen te leren kennen en samen te genieten van de reis die het leven en het turnen ons bieden!  

 

Bestuurslid wedstrijd- en technische zaken en ad interim secretaris: Albert van Beek

Mijn naam is Albert en ik ben de vader van Joline uit de Bovenbouw 1/2/3e divisie. We lopen inmiddels alweer een jaar of acht met veel plezier op de club en in de mooiste hal van Utrecht rond. Ik heb ongeveer vijf jaar in het bestuur gezeten, deels op technische/organisatorische taken en deels als voorzitter. Terug van weggeweest dus! 

 

Wat is voor jou de reden om bestuurslid te worden? 

Na de recente noodoproep vanuit de club en het bestuur dat de continuïteit van de club toch echt wel in het geding was, is er een mooie groep vrijwilligers opgestaan om er de schouders weer onder te zetten.  

Het blijkt toch lastig om kennis en ervaring goed te borgen in een relatief kleine vrijwilligersclub, zeker als er verloop is en als er dingen veranderen. Ik wil in het nieuwe bestuur mijn kennis en ervaring graag inbrengen voor de club. Samen met alle trainers, sporters, ouders en vrijwilligers de ‘basis weer op orde’ krijgen en dan verder bouwen en investeren in de visie van de club, het plezier in het sporten, activiteiten en verbinding binnen de club.

 

Penningmeester: Rogier Dijkink

Hallo, mijn naam is Rogier en ik ben de huidige penningmeester van Turn4u.  

 

Wat was voor jou de reden om bestuurslid te worden? 

Ik heb twee dochters waarvan de jongste nog turnt bij Turn4u en ik wil eraan bijdragen dat Turn4u kan blijven bestaan.   

 

Heb je vroeger ook geturnd? 

Ik vind sporten belangrijk en doe het zelf graag. Tegenwoordig klim, boulder en loop ik hard. Vroeger heb ik ook geturnd, volleybal gespeeld en getennist. Daarnaast ben ik graag in de bergen en lees graag. 

  

Afgetreden:

Helene, Marco en Sebastiaan zijn afgetreden. Wij willen hen enorm bedanken voor alle inspanning tijdens hun bestuursjaren bij Turn4u.