Trots op onze vrijwilligers

Er zijn binnen Turn4u heel wat commissies actief om leuke activiteiten te plannen, de juryleden te regelen, sponsors binnen te halen, een kamp te organiseren, alles schoon te houden, de communicatie van Turn4u te voorzien en ga zo maar door. Daar zijn wij als vereniging ontzettend blij mee! Alle commissies krijgen waar nodig ondersteuning vanuit trainers en bestuur.
Communicatiecommissie: Draagt zorg voor de communicatie van Turn4u. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, de website, de Facebook en Instagram. Op deze manier zetten zij Turn4u op de kaart, en weten ook alle interne leden wat er speelt! 

Leden: Bouwine, Inge en Lisa ( communicatiecommissie@turn4u.nl

 

Jurycommissie: Regelt alles rondom de juryleden voor de wedstrijden waar Turn4u aan meedoet. Denk aan inschrijven, juryleden bellen/mailen, contacten onderhouden met het Rayon en de juryleden. Want... zonder jury geen wedstrijden.

Aansturing commissie: Renate

LET OP! Deze commissie zoekt versterking! Lijkt het je leuk om je op deze manier in te zetten voor onze club? Mail: bestuur@turn4u.nl

 

Faciliteiten-activiteitencommissie: Alles in 'het aquarium' (kantine van de turnhal) ziet er altijd spik en span uit door deze commissie. Als er events zijn zoals een kamp of minicup verzorgt deze commissie de boodschappen. Neem eens een kijkje bij onze self-service-mini bar in het aquarium, deze is ook van de fac-act-com. 

Leden: Birgitte, Maarten, Patricia, Carla en Marjolein (activiteitencommissie@turn4u.nl)

 

 

Kledingcommissie: Zorgt ervoor dat elk Turn4u lid het juiste (trainings)pak heeft. Contact onderhouden met leverancier, inventariseren wie welke pakken nodig heeft, organiseren van pasmomenten. Zo loopt iedereen er professioneel bij en is het duidelijk dat wij éen club zijn.

Leden: Marit, Vera, Marijn en Melani (kledingcommissie@turn4u.nl)

 

Wedstrijdinschrijvingen: Verzorgen de inschrijvingen voor wedstrijden waar Turn4u aan meedoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inschrijven voor toernooien of open NK's. Door hun werk is Turn4u vertegenwoordigd op veel wedstrijden en kunnen we verder werken aan onze sportambities. 

Leden: Boudien (dameswedstrijden@turn4u.nl)

 

 

Sponsorcommissie: Stelt een sponsorplan op voor het binnenhalen van nieuwe sponsors voor de club. Wij hebben een aantal trouwe sponsors waar wij heel blij mee zijn, maar hopen in het nieuwe turnseizoen daar nog meer trouwe sponsors aan toe te kunnen voegen. Er is veel vrijheid binnen het opstellen en uitwerken van het plan!  

 

LET OP! Deze commissie zoekt nog een a twee leden! Lijkt het je leuk om je op deze manier in te zetten voor onze club? Mail naar: carolyn@turn4u.nl

De topsportgroep heeft een eigen sponsorcommissie, gezien zij sponsoring nodig hebben voor bijvoorbeeld ochtendtrainingen en kleding.

 

Minicupcommissie: Ook de kleinsten van de club kunnen deelnemen aan een wedstrijd doordat deze commissie de organisatie ervan op zich neemt! 

Leden: Shirheen, Elske (minicup@turn4u.nl)