Divisie 5

De turnsters van Turn4u in divisie 5 komen op de wedstrijden uit op districtsniveau.

Er wordt zowel individueel als in teamverband deelgenomen aan wedstrijden.
Hieronder meer informatie over de verschillende groepen die binnen deze divisie actief zijn bij Turn4u.

 

Instap (Trainsters: Julia Marsman, Marije van Duuren, Vera Simons)

Informatie volgt nog.

 

 

 

Pupillen 1 (Trainsters: Marit Prinsen)

De groep Pupillen 1 5e Divisie bestaat dit seizoen uit 10 turnsters. De meiden zijn tussen de 8 en 10 jaar oud.

 

Aan het begin van het seizoen ligt de focus op de basis en de zogeheten plusjes elementen voor dit seizoen. Naarmate de wedstrijden dichterbij komen, ligt de focus op het aanleren van de oefeningen. Ook wordt het gewerkt aan het perfectioneren van de elementen die in deze oefeningen geturnd moeten worden. Tussen de twee voorwedstrijden wordt er opnieuw geoefend op de plusjes elementen. Bovendien is er tussen beide voorwedstrijden aandacht voor nog mooier maken van de oefeningen. Als de wedstrijden ten slotte voorbij zijn, wordt er gewerkt aan elementen voor het volgende seizoen.

 

Wat is uniek aan deze groep?

Het is een ontzettend enthousiaste groep meiden, die het allemaal super goed met elkaar kunnen vinden. Ze moedigen elkaar hard aan en steunen elkaar wanneer dat nodig is. Ook als ze hard aan het trainen zijn hebben ze het nog gezellig tijdens de lessen, dat maakt het een hechte groep!

 

 

 

Pupillen 2 (Trainsters: Marie de Kwaasteniet & Marit de Jong)

De groep Pupillen 2 5e Divisie bestaat dit seizoen uit 9 turnsters. De meiden zijn tussen de 9 en 11 jaar oud.

 

Het begin van het seizoen staat altijd in het teken van een goede basis: sterk en lenig zijn, een goede vormspanning hebben en basistechnieken beheersen. Als die basis erin zit, gaan we werken aan moeilijkere elementen. Richting de wedstrijden ligt de focus op het aanleren en het netjes turnen van de wedstrijdoefeningen. Als het wedstrijdseizoen erop zit, is er weer tijd om nieuwe turnelementen te leren en voor te bereiden op het volgende seizoen.

 

Wat is uniek aan deze groep?

De meiden kunnen het allemaal goed met elkaar vinden. De turnsters komen altijd met veel motivatie naar turnen. Er wordt dan ook hard en serieus getraind, maar er wordt ook gezellig gekletst, gelachen en plezier gemaakt. Stil zitten vinden deze turnsters moeilijk; het liefst staan ze de hele training op hun handen!

 

 

 

Jeugd 1 & 2 (Trainsters: Marit de Jong)

De groep Jeugd 5e Divisie bestaat dit seizoen uit 11 turnsters. De meiden zijn tussen de 10 en 13 jaar oud.

 

Het begin van het seizoen staat in het teken van een goede basis. Wanneer de basis erin zit, wordt er gewerkt aan moeilijkere elementen. Richting de wedstrijden ligt de focus op het aanleren en het netjes turnen van de wedstrijdoefeningen. Als het wedstrijdseizoen erop zit, is er weer tijd om nieuwe turnelementen te leren en voor te bereiden op het volgende seizoen.

 

Wat is uniek aan deze groep?

Het is een ontzettend gezellige groep. De meiden kunnen het goed met elkaar vinden en tijdens de training is er altijd wel tijd voor een lolletje. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt. Het is mooi om te zien dat de meiden samen plezier hebben, elkaar aanmoedigen, elkaar een handje helpen, elkaar troosten en samen succesjes vieren.

 

 

 

Junioren & Senioren (Trainers: Vincent Geluk, Lianne Elbersen, Erik Ariesen, Gallyon Brens)

Informatie volgt nog.