Fysiotherapie: blessurevrij turnen

Als bestuur zien wij al onze wedstrijdsporters graag fit en blessurevrij. Nu is turnen een blessuregevoelige sport en worden er flink wat uren bij Turn4u gemaakt. We willen daarom de juiste medische ondersteuning bieden. Op dit moment hebben we een fysiotherapeut beschikbaar die een inloopspreekuur houdt. De fysiotherapeut heet Jochem van der Schaaf en hij is aangesloten bij Fysiotherapiepraktijk Utrecht Oost.

Het inloopspreekuur is gratis. Als je daarna in behandeling gaat, zijn daar kosten aan verbonden. De fysiotherapeut heeft inloopspreekuur op maandag van 20.15-21.00 uur.

Het inloopspreekuur is iets gestructureerder vanaf maandag 6 mei tot aan de zomervakantie (laatste dag maandag 15 juli). Niet op maandag tweede Pinksterdag 10 juni.

Indien je gebruik wilt maken van het inloopspreekuur bij de fysiotherapeut dan verwachten we twee acties van je:

 

 

1. In de pantry op het mededelingenbord hangt een intekenlijst voor het inloopspreekuur van de fysiotherapeut. Schrijf hierop de naam van je dochter/zoon en de maandag dat je wilt langskomen.

 

2. Stuur ook een e-mail naar  fysio@turn4u.nl met weer de naam van je zoon/dochter en weer wanneer je naar het inloopspreekuur wilt komen. De e-mail gaat rechtstreeks naar de fysiotherapeut zodat hij weet dat hij langs moet komen bij Turn4u.