Thuis trainen wegens coronavirus

Om energie kwijt te kunnen en je conditie op peil te houden tijdens de periode dat we niet in de turnhal kunnen trainen hebben wij vanuit de club een aantal oefeningen voor je op een rijtje gezet. 

De oefeningen staan onder de tekst. Met aantal/intensiteit kun je natuurlijk variëren, kijk zelf wat je leuk vindt/aan kunt.

 

Het is een vervelende situatie voor ons allemaal, maar we kunnen er alleen maar het beste van maken. Ben jij lekker bezig thuis? Stuur ons vooral door hoe jouw creatieve thuis-turnhal eruit ziet op social media, dan zullen wij dat delen.

 

En tot slot... ga jij de challenge met ons aan? Als we weer mogen trainen kennen alle leden van turn4u deze krachtoefening uit hun hoofd: https://youtu.be/vq-Mn857mbk 

 

Als je klaar bent met trainen en nog steeds veel tijd over hebt kun je meedoen aan een turnpakjes ontwerpwedstrijd, zie deze link: https://ingeturnd.nl/wedstrijd/voor meer info.

 

Veel plezier!

 

 

Let op: misschien heb je van je trainer een vast (dag)schema meegekregen. Dit staat daar natuurlijk los van. Dus werk in ieder geval het schema van jouw trainer af.