Nieuws

29 september 2021

Wedstrijdpak Turn4u

 
Lees hier alle informatie voor als je hem nog niet hebt.

Wedstrijdpak Turn4u
 

Van welk merk is het wedstrijdpak?

De keuze is gevallen op een turnpak van het merk Agiva. Agiva is hoofdleverancier van het Belgische turnteam. De ontwerpers van Agiva hebben voor ons dit mooie turnpak ontworpen waar wij de komende drie seizoenen in zullen schitteren op de wedstrijdvloer.             

 

Welk wedstrijdpak is voor mij (of mijn kind)?

Zoals ook gold tijdens de afgelopen seizoenen, zal ook bij dit wedstrijdpak een onderscheid worden gemaakt in model voor de verschillende niveaus voor de dames. De eredivisie, divisie 1-3 en de N-lijn dragen het wedstrijdpak met lange mouwen. Divisie 4-6, de springgroep en de D-lijn dragen het wedstrijdpak met korte mouwen. Voor de heren geldt dat zij het heren wedstrijdpak dragen. Mocht je niet zeker weten welk pak je moet bestellen, vraag het even aan je train(st)er!

 

Voor alle tun(st)ers geldt dat het verplichte wedstrijdpak enkel bestaat uit het turnpak. Het bijpassende turnbroekje is niet verplicht maar mag uiteraard wel mee besteld worden. Voor de springers bestaat het verplichte wedstrijdpak uit het turnpak en het bijpassende turnboekje.

 

Het bestellen en betalen van het wedstrijdpak

Op dit moment zijn er twee mogelijkheden om het nieuwe wedstrijdpak aan te schaffen. Dit kan tweedehands via de Turn4u Wedstrijdpak 2020-2023 Marktplaats of door het betalingsformulier op de website in te vullen en daarmee een nieuw wedstrijdpak (en broekje) aan te schaffen. Let hierbij goed op dat je de juiste maat en het juiste model opgeeft. Eventuele fouten in de bestelling zijn niet/moeilijk te herstellen.

 

Passen

Helaas hebben we geen paspakjes beschikbaar om de juiste maat te bepalen. Echter, zijn er genoeg turn(st)ers en spring(st)ers die het wedstrijdpak al eerder hebben aangeschaft. Vraag daarom aan teamgenoten om het wedstrijdpak en/of broekje te passen om zo de juiste maat te bepalen. Mocht dit niet lukken mail dan naar kledingcommissie@turn4u.nl en dan zoeken we samen naar een mogelijkheid om te passen.

 

Levering

Samen met Agiva doen wij er alles aan om de wedstrijdpakken en broekjes op tijd af te leveren voor de wedstrijden. Jij kunt ons helpen door zo snel mogelijk het wedstrijdpak te bestellen of te kijken of het wedstrijdpak nog beschikbaar is in jouw maat op de Turn4u Wedstrijdpak 2020-2023 Marktplaats. We verwachten dat de levertijd tussen de vier en zes weken is. 

 

Vragen

Heb je naar aanleiding van dit nieuwsbericht nog vragen, dan kun je contact opnemen met de kledingcommissie via het mailadres; kledingcommissie@turn4u.nl