Nieuws

04 april 2019

Vacature voor trainer Groepsspringen

Enthousiaste en zelfstandige trainer/trainster gezocht voor het Groepsspringen van Turn4u!

 

Bij Turn4U springen we op verschillende niveaus: we hebben zowel een instroomgroep voor beginners als selectiegroepen voor jeugd, junioren en senioren op B- en C-niveau. Op wedstrijden doen we altijd mee voor de prijzen!

 

Wil jij training geven aan de springers van onze vereniging? We zoeken trainers/assistenten voor de volgende dagen en tijdstippen:

 

Maandag 19:30 – 21:30 uur (junioren en senioren)

Donderdag 17:30 – 19:30 uur (jeugd)

Donderdag 19:30 – 21:30 uur (junioren en senioren)


Vacature voor trainer Groepsspringen
De leerlijnen en doelstellingen zijn in principe al bepaald vanuit de doorgaande lijn binnen de vereniging. Als trainer heb je passie voor springen/freerunnen en/of turnen. Je durft zelfstandig voor de groep te staan en je begeleidt/coacht springers op positieve en actieve manier, maar ben je ook eerlijk als het minder goed gaat. Je werkt samen met de andere trainers van het groepsspringen.

 

Een KNGU-licentie op niveau 2 of 3 of afgestudeerd aan CIOS, ALO, HBO SGM (met de bevoegdheid om turntrainingen te geven), MBO Sport en Bewegen is een vereiste. We bieden je:

  • een vergoeding op basis van een marktconform uurtarief en reiskosten;
  • diverse mogelijkheden om je persoonlijke leerproces te ontwikkelen;
  • een supermooie professionele omgeving om samen te werken met de collega-coaches binnen Turn4u.

Interesse? Kijk op onze website www.turn4u.nl en mail naar lotte@turn4.nl of bel Lotte 06-44603836. We gaan graag met je in gesprek!