Nieuws

06 mei 2020

Thuis Topper Talentendag Turn4u

De einddatum voor onze Thuis Topper Talentendag is bekend, je kunt filmpjes opsturen tot 30 juni!

 

Ben jij of ken jij iemand die thuis meer op je handen dan op je voeten staat?

Lees dan snel verder!

 

Elk jaar organiseert Turn4u een talentendag, deze is dit jaar bedoeld voor meisjes uit het geboortejaar 2014 & ouder. Plezier in bewegen staat voorop en ervaring is niet nodig. Op deze talentendag wordt gekeken óf en bij welke groep binnen Turn4u jij past, zodat je eventueel uitgenodigd kan worden voor een proeftraining.

 

Aangezien wij allemaal de turnhal nog niet in mogen, hebben we iets leuks bedacht!

 

Namelijk: de Thuis Topper Talentendag van Turn4u 

Wat gaan we doen en hoe kun je meedoen?


Thuis Topper Talentendag Turn4u
Stap 1: Klik op de onderstaande link, hier staan 4 filmpjes met oefeningetjes. https://www.youtube.com/playlist?list=PL7xLG1GSdDhKrKrxFdAklbSl2ixXllyCT

 

Stap 2: Film jezelf terwijl je deze oefeningen zo goed mogelijk nadoet. Het zijn er in totaal 17. Bij sommige oefeningen kan je kiezen voor verschillende varianten (optie 1 of optie 2). Voor de beoordeling maakt het niet uit welke van de 2 je kiest, het gaat vooral om netheid & spanning.

 

Stap 3: Stuur vervolgens jouw filmpjes uiterlijk 30 juni naar  talentendag@turn4u.nl. Naast al je filmpjes ontvangen wij graag van jou het volgende:

•          Je voor- en achternaam

•          Je geboortedatum

•          Of je al turnervaring hebt (en zo ja, bij welke vereniging)

 

Aan de hand van de filmpjes die door de trainers bekeken gaan worden kun je uitgenodigd worden voor een proeftraining op het moment dat wij weer met zijn allen de turnhal in mogen.

 

Vind je het leuk om ook een afkruis tabel te kunnen printen waar je stickers in kan plakken als je een oefening af hebt? Mail dan naar: talentendag@turn4u.nl met als onderwerp ‘stickertabel’.

 

Heel veel plezier & succes!