Nieuws

24 oktober 2018

Openingsfeest

Op 17 november 2018 is het weer zover; het grote sponsor-openingsfeest wordt georganiseerd! Van 13.30 uur tot 15.30 uur zijn  (ouders/verzorgers van) turnsters en springers van harte uitgenodigd om allerlei activiteiten te komen doen in de turnhal. 
 
 
 
 

Openingsfeest
Voor €5 kan er een stempelkaart worden gekocht waar je 10 stempels mee kunt halen. Per activiteit worden er 1 of 2 stempels gevraagd, dit hangt af van de soort activiteit. De activiteiten lopen uiteen van (tweedehands) turnpakjes verkoop tot een handstandparcours, fruitspiesjes maken en zelfs een wedstrijdje brughangen! Ook wordt de blokkenbak omgetoverd tot een grabbelbak en is er een loterij. 
 
Voor deze loterij hebben wij jullie hulp nog wel hard nodig! Heeft u thuis kleine spullen liggen die niet meer gebruikt worden, maar wel nog goed zijn? Lever deze in bij de train(st)er, zodat wij dit op de dag zelf bij de loterij kunnen zetten. Hier kunt uw kind voor 2 stempels een lootje trekje en een mooie prijs mee naar huis nemen! 
 
Heb je nog pakjes liggen die te klein zijn of niet meer worden gedragen? Deze kunnen tijdens het feest verkocht worden! Lever het pakje vóór donderdag 15 november in bij je train(st)er in een zak met een kaartje erbij waar naam, maat en de prijs op staat. 10% van de verkochte prijs gaat naar de club (het is immers een sponsorfeest), de rest is voor jezelf. Bovendien kun je tijdens deze verkoop ook een mooi (tweedehands) turnpakje voor jezelf kopen!
 
Wij hopen uw alle op 17 november te zien in de turnhal en maken er met z’n allen een gezellige middag van!