Nieuws

15 februari 2019

Enthousiaste en zelfstandige trainer/trainster gezocht voor de Pre-instap N-niveau groep van Turn4u!

Turn4u heeft plaats voor iemand die training wil geven aan de toptalentjes van onze vereniging. In de Pre Instap groep op N-niveau zitten de meest talentvolle meisjes in de leeftijd van circa 6 tot 8 jaar. Zij hebben de potentie om in de toekomst op Topsport/Nationaal-wedstrijdniveau te gaan turnen en worden hierop voorbereid. 

Enthousiaste en zelfstandige trainer/trainster gezocht voor de Pre-instap N-niveau groep van Turn4u!
De meisjes trainen op woensdag 15.30-18.30 uur, vrijdag 15.30-18.00 uur en zondag 9.30-12.30 uur. Bij voorkeur zoeken wij één trainer voor de groep, maar mocht je gedeeltelijk kunnen, meld je dan ook aan.

 

Leerlijnen en doelstellingen zijn in principe al bepaald vanuit de doorgaande lijn binnen de vereniging, we zoeken daarom iemand die enthousiast is en zelfstandig voor de groep durft te staan. Een KSS niveau 3 diploma is een vereiste. We bieden diverse mogelijkheden om je persoonlijke leerproces te begeleiden en daarnaast werk je samen met onze coaches binnen de N-niveau groepen. 


Mocht je interesse hebben mail dan naar bestuur@turn4u.nl of bel Albert van Beek 06-10119680. We gaan graag met je in gesprek!