Nieuws

31 augustus 2022

!! Coördinator juryleden gezocht !!

Organisatorisch talent gezocht om aanmeldingen van juryleden te regelen. Turnkennis niet vereist, de mogelijkheid om het overzicht te bewaren wel. Onze top-vrijwilliger die dit jaren heeft gedaan draagt het stokje over, lees snel verder!

!! Coördinator juryleden gezocht !!
Bij de wedstrijden worden verenigingen geacht juryleden te leveren. Zo ook Turn4u. Het aantal te leveren juryleden is afhankelijk van de aantal turnsters die meedoen per wedstijd. 

Verenigingen zijn verantwoordelijk voor het werven en laten opleiden van (nieuwe) juryleden bij de KNGU en verantwoordelijk voor het aanmelden van juryleden bij Rayon of District. Indien er niet voldoende juryleden worden geleverd, kunnen turnsters niet meedoen aan de wedstrijden. 

 

Er zijn TD1, TD2 en TD3 juryleden nodig. Dit zijn de verschillende niveaus.

 

Wat komt er kijken bij de aanmelding? Wat wordt er van mij verwacht?

  1. Aan het begin van het seizoen meldt Turn4u de turnsters aan voor de wedstrijden en worden bij Rayon en District de wedstrijdboeken voor komend seizoen gemaakt. Na verwerking van de aanmeldingen wordt bekend hoeveel juryleden per wedstrijd geleverd moeten worden. 
  2. Zodra de wedstrijddata bekend zijn en we weten hoeveel juryleden moeten worden aangemeld kan het werven beginnen. De juryleden voor de districtswedstrijden moeten in één keer voor het hele jaar worden aangemeld. De aanmelding voor de rayonwedstrijden moet ongeveer de maand voor de wedstrijd worden gedaan. 
  3. De formulieren voor aanmelding en de harde data wanneer de aanmelding binnen moeten zijn, worden met de wedstrijdinformatie door Rayon en District aangeleverd.
  4. De werving gebeurde de afgelopen jaren via de appgroep waar de juryleden van Turn4u inzetten, via oproepen op FB en Instagram en mondeling via bekenden. We hebben bij Turn4u in principe voldoende juryleden om de schema’s rond te krijgen. 
  5. Indien de schema’s rond zijn, kan de aanmelding via mail en het daarvoor geleverde formulier worden gedaan.
  6. Als aan het einde van het seizoen bekend is welke turnsters doorstromen naar finales, is ook bekend hoeveel juryleden nodig zijn voor de finaledagen. De werving en aanmelding kan dan ook zoals boven worden gedaan.

 

Klinkt dit als iets voor jou? Dat zou TOP zijn. Mail in dat geval heel graag naar bestuur@turn4u.nl. We horen graag van je.