Nieuws

Ouderavond 23 september

Ouderavond 23 september

15 september 2020 - Op woensdag 23 september organiseert Turn4u een algemene ouderbijeenkomst van 20.00 - 21.30 uur. Op deze avond willen we geïnteresseerde ouders meer vertellen over onze vereniging en onze plannen voor dit jaar; algemene informatie delen over de turnsport (hoe zit dat ook alweer met al die divisies?) en stilstaan bij ons VSK-beleid.

 

Om te weten of we dit ‘live’ of digitaal gaan organiseren is het nodig dat we precies weten hoeveel mensen deze avond willen bijwonen. Als je aanwezig wilt zijn op deze ouderavond kun je je opgeven bij pr@turn4u.nl . Vervolgens ontvang je nog een uitnodiging per mail met de exacte locatie (online of offline).

Nieuw verenigingspak Turn4u

Nieuw verenigingspak Turn4u

11 september 2020 -  

Met trots presenteren wij het nieuwewedstrijdpak van seizoen 2020-2023!

 
Lees meer ›

Talentendag Turn4u

Talentendag Turn4u

31 augustus 2020 - Sta jij meer op je handen dan op je voeten en ben je niet van een trampoline af te krijgen? Kom dan naar de talentendag van Turn4u!

 

Voor wie? Meisjes geboortejaar 2014 & ouder

Waar? Grebbeberglaan 1, Utrecht, Turnzaal Nieuw Welgelegen

Wanneer? zondag 20 september 2020, van 16.00 - 17.00 uur

 

Meld je nu aan via: talentendag@turn4u.nl .
Lees meer ›

Trainingsschema 2020-2021 bekend!

Trainingsschema 2020-2021 bekend!

25 augustus 2020 - Beste leden,

 

De vakantie zit er weer op en de scholen gaan binnenkort weer beginnen. Vanaf maandag 31 augustus kan er weer getraind worden in onze zaal! 

 

Met dank aan de Gemeente Utrecht en Janssen-Fritsen heeft onze turnzaal een opknapbeurt gekregen: de verlichting is aangepast, een aantal toestellen is opgeknapt en/of vervangen en sommige toestellen zijn op een andere plek gezet.

 

In samenwerking en in overleg met alle trainers is het nieuwe reguliere rooster samengesteld, deze vind je hier.
Lees meer ›

Zomervakantie-trainingen

Zomervakantie-trainingen

13 juli 2020 - 
Beste turn(st)ers en springers,
 
Het seizoen zit er alweer bijna op! Op 19 juli vinden de laatste trainingen van dit seizoen plaats. Voor de springers en divisie 4, 5, 6 beginnen de trainingen weer op 31 augustus. De groepen die normaal gesproken doortrainen in de vakantie, krijgen binnenkort bericht over het rooster van de zomervakantie (of hebben dat misschien al wel gehad).

 

Maar niet getreurd! Jullie mogen deze zomer komen trainen!


Lees meer ›
Turn4U Springen ZOEKT LEUKE TRAINER!

Turn4U Springen ZOEKT LEUKE TRAINER!

12 juli 2020 - 

Turn4U is op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige trainer om het trainersteam van het groepsspringen te versterken.

 

Wie zijn wij?

Turn4u is dé overkoepelende wedstrijd- en selectievereniging voor de Utrechtse turnverenigingen en heeft een duidelijke missie: de turnsport in Utrecht naar een hoger plan tillen. We bieden groepsspringen op alle niveaus aan: van een instroomgroep voor beginners op de zondagmiddag tot aan junioren die op nationaal wedstrijdniveau meedoen in de A-lijn. Bij het springen hebben we een goede sfeer binnen de groep en veel plezier in het aanleren van nieuwe dingen hoog in het vaandel staan.


Lees meer ›
Vacatures voor Veilig Sportklimaat (VSK)

Vacatures voor Veilig Sportklimaat (VSK)

08 juli 2020 - Wij zijn een sportvereniging waar plezier en veiligheid voorop staan. Daarnaast zijn wij een Talent opleiding centrum (TOC) van de KNGU. Een TOC moet aan strenge voorwaarden voldoen ter bevordering van een veilig sportklimaat. Naar aanleiding van een screening blijken wij op dit terrein al aan heel veel zaken te voldoen, maar kunnen wij nog een aantal punten verbeteren. Daarom stellen wij 2 vacatures open:
Lees meer ›
De turnhal in corona-tijd

De turnhal in corona-tijd

29 juni 2020 - Het is zover! Na maanden buitentrainen gaan de deuren van de turnhal 1 juli weer open!

 
Lees meer ›

Update corona: nieuwste ontwikkelingen n.a.v. persconferentie 21 april

Update corona: nieuwste ontwikkelingen n.a.v. persconferentie 21 april

27 april 2020 - Het coronavirus houdt de turnsport nu al een aantal weken in zijn greep, maar gelukkig heeft het kabinet op 21 april aangekondigd dat de maatregelen, met name voor sporters en jonge kinderen, iets worden versoepeld. Vanaf 29 april is het weer toegestaan om voor kinderen tot 12 jaar onbeperkt buiten te sporten; jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen en topsporters kunnen op aangewezen trainingslocaties de training hervatten als zij 1,5 meter afstand in acht nemen. Maar wat betekent dat voor onze turn(st)ers en spring(st)ers?
Lees meer ›
Tijdelijke contributieverlaging

Tijdelijke contributieverlaging

01 april 2020 - Het bestuur van Turn4u heeft besloten de maandelijkse contributie in de maanden april en mei te verlagen. In deze maanden zal alleen de basiscontributie en 30% van de overige contributie worden geïncasseerd.

 

De (lagere) inkomsten die Turn4u hiermee genereert zullen worden gebruikt om onze trainers financieel tegemoet te komen. In de maanden april en mei kunnen onze trainers 50% van het normale aantal trainingsuren declareren. Hoewel trainers momenteel geen trainingen verzorgen in de zaal vragen wij hen wel actief door te gaan met het blijven aanbieden van online trainingsmateriaal.
Lees meer ›

Nieuwsbericht: alle activiteiten afgelast i.v.m. maatregelen coronavirus

Nieuwsbericht: alle activiteiten afgelast i.v.m. maatregelen coronavirus

13 maart 2020 - Gezien alle adviezen van de Rijksoverheid, RIVM, NOC-NSF en in het bijzonder van de KNGU en de afgekondigde maatregelen en informatie met betrekking tot het coronavirus per 12 maart jl., hebben we als bestuur besloten dat we tot nader order (31 maart vooralsnog) helaas met pijn in het hart alle clubactiviteiten (trainingen, overleggen, borrel, wedstrijden) afgelasten met ingang van heden (13-03-2020).
Lees meer ›
Hygiënebeleid i.v.m. coronavirus

Hygiënebeleid i.v.m. coronavirus

04 maart 2020 - Het coronavirus waart al enkele weken rond in de landen ver weg en om ons heen. Inmiddels is het ook, sinds vorige week, in Nederland opgedoken. 


Ook bij Turn4u volgen we de ontwikkelingen en hierbij volgen we de informatie en adviezen van het RIVM, GGD en KNGU. We verwijzen ouders ook graag naar de websites van deze instanties om zich verder te kunnen informeren. Volgens de landelijke richtlijn van het RIVM is het thuishouden of weren van sporters en train(st)ers niet nodig als zij geen klachten hebben.
Lees meer ›

Trainers gezocht voor Dames Bovenbouw!

Trainers gezocht voor Dames Bovenbouw!

22 februari 2020 - Wij zijn op zoek naar een trainer voor onze bovenbouw. In de bovenbouw trainen turnsters van 12 jaar en ouder. Turn4u heeft groepen op verschillende niveau (van 1e divisie tot en met 6e divisie). Trainingen vinden bij deze groepen in de late middag of ’s avonds en in het weekend plaats.
Lees meer ›
Vacature voor hoofdtrain(st)er 6e divisie

Vacature voor hoofdtrain(st)er 6e divisie

20 december 2019 - Enthousiaste Hoofdtrainer/trainster gezocht voor de 6e divisie van Turn4u!

 

Turn4u is de selectie- en wedstrijdturnvereniging van Utrecht en tevens opleidingscentrum van de KNGU. Wil jij op zondagochtend als hoofdtrainer de training gaan geven bij de 6e divisie turnsters van Turn4u, meld je dan nu aan!
Lees meer ›

AVG Formulier voor Turn4u

AVG Formulier voor Turn4u

28 juni 2019 - Ook Turn4u moet voldoen aan de wet en om die reden hebben we een specifiek AVG-formulier gemaakt. We willen alle leden vragen om dit in te vullen. 

 

In de bijlage vind je het formulier; print het uit en lever het in bij je trainer, bij het bestuur via de speciale postbus in de turnhal, of mail een ondertekend exemplaar naar  ledenadministratie@turn4u.nl
Lees meer ›

1 2