Informatie kamp

Schrijf je in voor het turnkamp van Turn4u op 13, 14 en 15 september 2019!
Wij gaan op kamp en wat gezellig dat jij wilt meegaan! Wij gaan naar het buitencentrum in Overasselt! Wil je het even bekijken, kijk dan op de site: www.hetbuitencentrum.nl/overasselt.

 

In het weekend zullen we een bonte avond, buiten sport- en spelactiviteiten organiseren en natuurlijk bezoeken we een turn- en trampolinehal!!!

 

Ben je enthousiast? Schrijf je dan snel in. De inschrijving staat open voor alle leden van Turn4u tussen 8-16 jaar, en de inschrijving sluit op 19 april. 

 

Vul dit formulier in per kind dat je wilt inschrijven. Als je meerdere kinderen wilt inschrijven moet je dit formulier meerdere keren invullen.

 

Nadat je dit formulier hebt ingevuld word je doorgeleid naar iDeal zodat je de inschrijving meteen kunt betalen. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail.

 

We hopen op een minimale inschrijving van 50 personen en sluiten de inschrijving bij 100 personen. Wanneer we minder dan 50 inschrijvingen krijgen zal het kamp worden geannuleerd; uiteraard krijg je dan je betaling teruggestort.

 

Heb je nog vragen of bijzonderheden die je wilt bespreken rondom de organisatie van het kamp? Neem dan contact op met Kamp2019@turn4u.nl .