Agenda

10 november 2019
Talententraining
09.30 uur - 12.30 uur

px; ?>
Turn4u heeft van de KNGU de erkenning van Talent Opleiding Centrum (TOC). Met deze erkenning committeren wij ons aan het opleidingsprogramma van de KNGU en voldoen we aan de eisen die de KNGU stelt aan een TOC.
Een onderdeel daarvan zijn de talententrainingen. De talententrainingen worden, landelijk, gegeven door topsport train(st)ers van de Regionale Trainings Centra (RTC) en de Talent Opleiding Centra (TOC). Op N2/N3 niveau worden deze talententraining dit jaar gegeven door Farah en een trainer van BATO uit Haarlem. Ontzettend leuk dat Farah deze dit jaar gaat geven! Daar zijn we trots op!
 
Voor goed begrip voor degene die hier niet eerder van heeft gehoord: de talententrainingen zijn bedoeld voor trainers hoe zij training kunnen geven aan talenten en niet voor de turnende talentjes zelf.
In de uitnodiging aan de verenigingen (deze is nog niet verstuurd) zal ook vermeld staan wat de doelen zijn van de talententrainingen. Bij bepaalde minimale aanwezigheid ontvangen trainers licentiepunten.
 
Samen met BATO geeft Farah, namens de KNGU 5 talententrainingen. Daarvan zijn er twee in Haarlem en drie in Utrecht in onze turnhal.
Het schema wordt als volgt:
- Zondag 22 september in Utrecht, 12.30-15.30 uur;
- Zondag 6 oktober in Haarlem, 11.00-14.00 uur;
- Zondag 27 oktober in Haarlem, 11.00-14.00 uur;
- Zondag 10 november in Utrecht, 09.30-12.30 uur;
- Zondag 15 december in Utrecht, 12.30-15.30 uur.
 
We zitten vast aan de zondag. In overleg met Farah en BATO hebben we de tijden proberen te spreiden door eenmaal 's morgens en tweemaal 's middags te plannen. Op deze manier hebben we de impact op de Turn4u-lessen proberen te spreiden.
 
Net als andere jaren, gaan we met de groepen die dan regulier in de hal staan, op zoek naar een alternatief door of elders ruimte te huren c.q. de trainingen op te schuiven naar later/ander tijdstip.