Huren turnhal

 

Alle aanvragen voor het huren van de turnhal lopen via Turn4u.

Samen met u wordt er vervolgens gekeken naar de mogelijkheden. Een verzoek tot huur kunt u indienen door een mail te sturen.

Heeft u al een reserverings-account, vermeldt u dat bij uw aanvraag, naam vereniging + debiteurennummer. Heeft u nog geen account dan wordt u verzocht deze eerst aan te maken op de website van de gemeente.

U ontvangt van het vastgoedloket van de gemeente Utrecht de definitieve bevestiging met de gebruiksvergoeding en de factuur.

U kunt zelf, via deze website een boeking annuleren indien dit binnen de annuleringstermijn valt. We zouden het op prijs stellen als u dit via mail doorgeeft aan Turn4u. Wij weten dan dat er ruimte beschikbaar is gekomen en kunnen die weer aanbieden aan andere verenigingen.

 

 

Huurvoorwaarden

1. Er kan alleen gehuurd worden indien één of meerdere personen in het bezit zijn van de licentie C met minimale eis CIOS-opleiding (kopie van de licentie mailen).

2. Huurders moeten hun eigen EHBO spullen meenemen.

3. Er is geen geluidsinstallatie aanwezig, dit moet de huurder zelf meenemen.

4. Na afloop van de training de spullen opruimen en de zaal schoon achterlaten.

5. Indien er iets defect / kapot is moet dit direct gemeld worden bij de receptie vanwege de veiligheid van de volgende gebruikers.

6. Het is handig om een mobiel bij de hand te hebben in geval van nood.

7. Huurders moeten hun eigen magnesium meenemen en dit ook zelf opruimen. Stofzuiger kan men halen bij de Receptie van Nieuw Welgelegen.

8. Sleutel van de Turnhal kan afgehaald worden bij de receptie van Nieuw Welgelegen. Hiervoor moet men zich wel kunnen legitimeren aan de balie