Springen bij Turn4U

Sinds september 2015 biedt Turn4U naast turnen ook groepsspringen aan op selectieniveau, op deze pagina vind je hierover alle informatie die je nodig hebt. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom het springen? Like dan onze facebookpagina !

Benieuwd hoe het springen eraan toegaat? Kijk dit filmpje van onze demo als afsluiting van seizoen 2015-2016!

Wat is groepsspringen?
Springen is een aparte discipline binnen de KNGU, net als turnen, dansen en acrobatiek. Bij het springen maak je op en over allerlei toestellen diverse sprongen. Het leuke aan springen is dat je in een team meedoet aan wedstrijden, vandaar dat het ook vaak groepsspringen genoemd wordt. Bij deze wedstrijden wordt er met teams van 6 tot 9 springers meegedaan. De teams laten hun beste sprongen zien op minitrampoline, trampoline springtoestel, trampoline tafel, kast plankoline, airtrack en airtumbling. Jong en oud kan meedoen aan groepsspringen op diverse niveaus die oplopen van E- tot en met A-niveau. Bij Turn4U springen we momenteel op B-,  C- en D-niveau met jeugd, junioren en senioren.

Omslag

 

Nieuwsgierig?
Heb je zin in een spectaculaire sport of wil je naast het turnen ook nog iets anders doen? Kom dan vooral een keer een proefles doen! Mail voor meer informatie over een proefles naar eva@turn4U.nl

 

Turn4U springen